دوره آموزشی آشنایی با اصول و روشهای محلول سازی در آزمایشگاه صنایع غذایی – ۵ اسفند ۱۳۹۸

دوره آموزشی تخصصی ( اصول و روش های محلول سازی در آزمایشکاه مواد غذایی ) 1398/12/05

رزومه استاد

*** اطلاعیه :

با عرض سلام به استحضار می رساند با توجه به دستور فرمانداری شهر یزد و همچنین شورای تامین استان در راستای پیشگیری از گسترش ویروس کرونا ، دوره آموزشی ” اصول و روشهای محلول سازی در آزمایشگاه صنایع غذایی” که قرار بود دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۸ برگزار گردد، به تاریخ ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ موکول شد.

با احترام
امور آموزش پارس کیمیا لوتوس

🔺اطلاعات بیشتر، تماس با شماره ٠٩١٣٢۵٢١٠۶۵

 

پاسخی بگذارید